Fysiotherapie Gezondheidscentra Osdorp

Samenwerking

Samenwerken is belangrijk om goede zorg te leveren. Over de behandeling van patiënten overleggen met huisartsen, specialisten of andere hulpverleners is een belangrijk deel van ons werk. Dit gebeurt uiteraard alleen maar als u als patiënt daar toestemming voor geeft. Daarnaast nemen we deel aan verschillende netwerken om met artsen, verpleegkundigen, diëtisten, psychologen en andere hulpverleners afspraken te maken over de behandeling van mensen met bijvoorbeeld COPD en astma.

We hebben goede werkafspraken met de huisartsen en praktijkondersteuners van Gezondheidscentrum Osdorp  en Gezondheidscentrum De Vaart. Als je onder 1 dak zit vind je elkaar makkelijk voor overleg. Ook met andere huisartsen in de regio is het contact goed.

 
Zorgnetwerken

De zorgnetwerken waaraan wij deel nemen zijn:

  • Logo LoRNALong Revalidatie Netwerk Amsterdam (LoRNA): dit netwerk bestaat uit fysiotherapeuten die in de eerste lijn en in de ziekenhuizen werken en die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met longziekten. Over de behandeling van mensen met COPD hebben zij werkafspraken gemaakt met huisartsen en longartsen in Amsterdam. (http://lornamsterdam.nl)
  • Fys'Optima (www.fysoptima.nl). Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys'Optima-partners onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparantie.